De kernvraag die we onder iedere aanvraag leggen is niet zozeer: hoe kunnen we de opdracht realiseren? Maar: hoe kunnen we de downtime verkorten en de total cost of ownership zo laag mogelijk houden?

Focus op kostenreductie.

Wil je een unit verplaatst hebben of een object de hoogte in gehesen hebben? Dat is een redelijk eenvoudige vraag, waar we snel een prijs voor af kunnen geven. Maar als je een gevaarte van 100 ton over 500 kilometer vervoerd wilt hebben (just in time bovendien) of een machinelijn verplaatst wilt hebben, dan wordt het complexer. En juist dan blijkt onze kracht!

Vanaf het moment dat we een vraag binnenkrijgen, ligt intern de focus per definitie op first time right. Er is maar één eerste keer. En die moet goed zijn. 100%. Punt.

Elke opdracht vliegen we alomvattend aan. Alle obstakels en manoeuvres worden bijvoorbeeld in kaart gebracht en via contacten met diverse overheidsinstanties zorgen we dat alle ontheffingen in orde zijn.

Iedere object en iedere situatie is anders. En dus is ook iedere vraag anders. Zodra een aanvraag binnen komt, gaan we die ontleden.

Wat is de lengte, breedte, hoogte en het gewicht van het te vervoeren of te hijsen object? Wat zijn de knelpunten en obstakels? Zijn er ontheffingen nodig?

Creativiteit en onderscheidend vermogen is ons uitgangspunt. Hoe kunnen we de total cost of ownership verlagen? Wat is overall de meest efficiënte oplossing?

Elke vraag leidt vervolgens tot een all-in voorstel, zodat je niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan en een gedetailleerde planning kunt maken.

Voordat we aan de slag gaan, wordt alles nog eens grondig gecheckt: zowel intern als in de afspraken met externe partijen. Alles moet kloppen. Met de nadruk op ‘moet’.

Project succesvol afgerond. En first time right! Ga voor Gaffert.

'Wij gaan voor Gaffert.'

'Wij gaan voor Gaffert.' Onze missie is dat iedere klant dit zegt en uitdraagt. Nu en in de toekomst. Dat is onze persoonlijke uitdaging. Iedere keer weer. Aan de hand van een gerealiseerd project leggen enkele klanten uit waarom zij voor Gaffert gaan.