Exceptioneel transport

Exceptioneel transport is één van onze specialisaties. We transporteren alles wat langer, breder, hoger en zwaarder is dan ‘normaal’. Kan niet, bestaat niet. Het is vaak dé ultieme oplossing om de doorlooptijd van een project drastisch te verkorten: met dagen, weken, soms zelfs met maanden. Kunst is om die oplossing te zien. Erin te geloven. En hem uit te voeren.

Autolaadkranen

Onze autolaadkranen stellen ons in staat om snel te schakelen en iedere klant volledig op zijn wenken te kunnen bedienen. Ze zijn bij uitstek geschikt om in compacte ruimtes te opereren, zowel op de bouwplaats als tussen draaiende productielijnen. Waar anderen afhaken, gaan wij door…

Telescoopkranen

Zodra we de hoogte of diepte in moeten, komen al snel de telescoopkranen om de hoek kijken. Zij zijn sinds de oprichting in 1938 de basis onder ons bedrijf. De producten die ons groot hebben gemaakt. Letterlijk en figuurlijk!

Torenkatkranen

Zodra je een hijsklus te klaren hebt, éénmalig of gedurende meerdere dagen, weken of maanden; nationaal of internationaal; en solo of met ondersteuning van andere kranen. Ga voor geel. Ga voor Gaffert. Dan zit je geheid goed.

Minikranen

Onze compact cranes zijn hybride aangedreven kranen die veelal in ruimtes ingezet worden waar extreem hoge eisen gesteld worden. En onderschat ze niet: een minikraan hijst dichtbij met gemak 4 ton en kan op 20 meter afstand nog altijd 140 kilo tillen. Dat maakt ze bij uitstek geschikt als hulp bij het opbouwen van productielijnen.

Industriële verhuizingen

In een industriële verhuizing komen al onze expertises en ervaring van A tot Z aan bod: het organiseren van exceptioneel transport, het inzetten van kranen, het gebruik van vijzelsystemen en het verpakken van goederen. Het is hijs- en verhuiswerk in optima forma. Een uitdaging die wij graag aangaan.

Warehousing

Heb je opslagcapaciteit nodig voor bovenmaatse goederen? Tijdelijk of voor langere tijd? Wij beschikken over die mogelijkheden. Een locatie met ruim bemeten kraancapaciteit zodat goederen heel eenvoudig kunnen worden gelost.

'Wij gaan voor Gaffert.'

'Wij gaan voor Gaffert.' Onze missie is dat iedere klant dit zegt en uitdraagt. Nu en in de toekomst. Dat is onze persoonlijke uitdaging. Iedere keer weer. Aan de hand van een gerealiseerd project leggen enkele klanten uit waarom zij voor Gaffert gaan.