Heb je hijsend vermogen nodig? Direct een offerte voor een exceptioneel transport? Bel ons. Met een groot wagenpark kunnen we je per definitie een passend antwoord geven.

Voor elke uitdaging een oplossing.

Natuurlijk hebben wij een prachtig wagenpark waar we ook écht trots op zijn. Trots op het gele geheel. Maar de echte kracht van ons bedrijf, dat wat ons maakt tot wie we zijn, zit hem toch vooral in de mensen. In hun kennis, ervaring, creativiteit en bereidheid om iets wezenlijks bij te dragen aan jouw probleem of uitdaging.

Vraag je je af hoe je de doorlooptijd van een project kunt verkorten? Weg van de gebaande paden? Neem direct contact met ons op. Wij hebben jarenlange ervaring in binnen- en buitenland. Sinds 1938.

Klanten zullen het bevestigen. En de gerealiseerde projecten onderstrepen het. When the going gets tough… Ga voor geel. Ga voor Gaffert.

'Wij gaan voor Gaffert.'

'Wij gaan voor Gaffert.' Onze missie is dat iedere klant dit zegt en uitdraagt. Nu en in de toekomst. Dat is onze persoonlijke uitdaging. Iedere keer weer. Aan de hand van een gerealiseerd project leggen enkele klanten uit waarom zij voor Gaffert gaan.